Niniejszy dokument charakteryzuje sposób gromadzenia, przetwarzania oraz wykorzystywania informacji o Użytkownikach tej witryny. Pamiętaj, że jako Użytkownik serwisu posiadasz prawo do informacji o sposobach przechowywania Twoich danych.

Zgodnie z ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.) informujemy Państwa, że właścicielem tej witryny jest Firma Budo-ex Tomasz Borsuk, ul. Krowoderskich Zuchów 3/29, 31-271 Kraków. Korzystając z tego serwisu, akceptujesz zasady zawarte w Polityce prywatności znajdujące się na tej stronie.

Jednocześnie zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszej Polityce prywatności. Pamiętaj, że nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom nieupoważnionym danych personalnych czy adresowych użytkowników serwisu.

Jeżeli nie akceptujesz naszej Polityki prywatności, prosimy, nie odwiedzaj tego serwisu oraz nie udostępniaj naszej firmie żadnych danych dotyczących Twojej osoby. Jeśli masz jakieś pytania lub wątpliwości związane z treścią Polityki prywatności prosimy o kontakt z nami.

Ochrona danych osobowych

W czasie korzystania z witryny możemy prosić o podanie niektórych Twoich danych osobowych, na przykład z użyciem formularza kontaktowego, utworzenia konta niezbędnego do realizacji zamówień lub w inny sposób. Twoje dane osobowe są przetwarzane przez naszą firmę zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.) zapewniamy wszystkim Użytkownikom serwisu możliwość wglądu do swoich danych oraz ich poprawiania. Dane te mogą zostać w każdej chwili, na Twoją prośbę jako Użytkownika, usunięte z serwera.

Przechowywanie i ochrona danych

Twoje dane osobowe są przechowywane w zabezpieczonej bazie danych spełniającej wymogi prywatności i zalecenia Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych oraz wymogi przewidziane w ustawie o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.).

Pliki Cookies

Podczas poruszania się po tej stronie internetowej pewne informacje mogą zostać zebrane sposób automatyczny przy zastosowaniu różnych technologii, takich jak pliki Cookies, znaczniki internetowe oraz przez zbieranie danych związanych z nawigacją po serwisie. Uzyskane dane mogą zawierać takie informacje jak: nazwa domeny internetowej lub hosta, adres IP, typ przeglądarki i systemu operacyjnego, sekwencje klawiszy oraz datę i porę (czas) odwiedzin naszej strony. Zastosowanie plików „cookie” oraz innych technologii śledzenia umożliwia nam dokonywanie poprawek i ulepszeń na naszych stronach. Daje to nam również możliwość analizowania informacji nie zawierających danych osobowych – dla celów statystycznych oraz ustalania zainteresowania poszczególnymi częściami witryny internetowej. Można zmienić ustawienia w przeglądarce WWW, aby informowała, kiedy wysyłany jest plik cookies lub aby odrzucała pliki cookies.

Niezapowiedziane wiadomości

Firma Budo-ex zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności. Pod pojęciem niezapowiedzianych wiadomości firma Budo-ex rozumie informacje odnoszące się bezpośrednio do jego serwisów, usług i produktów, niekomercyjne listy, oraz informacje komercyjne (mailingi, promocje, reklamy, inne materiały marketingowe).

Informacje ogólne

Prezentowane na stronie materiały mogą zawierać się pewne błędy. Prezentowane zdjęcia oraz kolorystyki mogą nieznacznie odbiegać od rzeczywistości, a różnice mogą wynikać z indywidualnych ustawień monitora. Informacje przedstawione na stronie nie są ofertą handlową w rozumieniu kodeksu cywilnego i nie mogą być podstawą żadnych roszczeń w stosunku do firmy „Budo-ex”. Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian.